Opći uvjeti korištenja

 
Odgovornost za objavljene sadržaje
Tvrtka VOLITO d.o.o. će poduzeti razumne i odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim internetskim stranicama bile potpune i točne, ali ne odgovara u slučaju njihove netočnosti, ili nepotpunosti. VOLITO d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web-lokacije ili nečeg što je na njoj objavljeno.
Ove internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge internetske sadržaje. VOLITO d.o.o. ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s naših  internetskih stranica, niti odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja.
VOLITO d.o.o. ne odgovara za sadržaje koje na ove internetske stranice stave treće osobe. 

 

Zaštita autorskog prava
Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom. 

 

Promjene
VOLITO d.o.o. zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su  korisnici o njima obaviješteni.